Who's Online Now
2 registered members (solidstate, Jcjmowrey), 6 guests, and 0 spiders.
Key: Admin, Global Mod, Mod
July
S M T W T F S
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Newest Members
MikeDitka, SubCodeJim, Cjcalegan, Elevator31, Psjdeuces
6081 Registered Users
Forum Statistics
Forums13
Topics4,796
Posts29,099
Members6,081
Most Online117
Jan 16th, 2020
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
#27902 - 09/27/19 10:52 PM Tac22 Car Call issue  
Joined: Dec 2009
Posts: 369
solidstate Online content
enthusiast
solidstate  Online Content
enthusiast

Joined: Dec 2009
Posts: 369
Hall calls work as normal. Car calls answer the call, when car arrives at desired floor, door does not open automatically, have to press D.O.B. or the floor call again. Checked all magnets, parameters, inputs etc. Reloaded software also. Same thing.

#27912 - 09/28/19 12:31 PM Re: Tac22 Car Call issue [Re: solidstate]  
Joined: May 2015
Posts: 53
TC7 Offline
journeyman
TC7  Offline
journeyman

Joined: May 2015
Posts: 53
Are you absolutely sure car is not overshooting and leveling back down?. I had this happen to me on Tac 32 hydro , didn't cause faults. I can't recall if it was only car calls that didn't open door, or car and hall.

#27913 - 09/28/19 01:33 PM Re: Tac22 Car Call issue [Re: solidstate]  
Joined: Dec 2009
Posts: 369
solidstate Online content
enthusiast
solidstate  Online Content
enthusiast

Joined: Dec 2009
Posts: 369
Yes we are sure of that have watched i/so and of course we are in machine room injecting calls and know that it is not overshooting

#27917 - 09/29/19 01:04 AM Re: Tac22 Car Call issue [Re: solidstate]  
Joined: Dec 2010
Posts: 453
elmcannic Offline
addict
elmcannic  Offline
addict

Joined: Dec 2010
Posts: 453
So. California
Sounds crazy familiar. Turn it onto Fire Service, then off, and see if that clears it.

#27932 - 10/02/19 03:12 PM Re: Tac22 Car Call issue [Re: solidstate]  
Joined: Aug 2012
Posts: 1
Al Carlson jr. Offline
stranger
Al Carlson jr.  Offline
stranger

Joined: Aug 2012
Posts: 1
Turn D32=2 , sounds like it 0 right now

#27970 - 10/07/19 11:02 PM Re: Tac22 Car Call issue [Re: solidstate]  
Joined: Mar 2019
Posts: 3
Tweeker Offline
stranger
Tweeker  Offline
stranger

Joined: Mar 2019
Posts: 3
What type of door operator are you using?

#28002 - 10/13/19 10:03 PM Re: Tac22 Car Call issue [Re: solidstate]  
Joined: Dec 2009
Posts: 369
solidstate Online content
enthusiast
solidstate  Online Content
enthusiast

Joined: Dec 2009
Posts: 369
We were able to get back to the job this week. Tried Phase one and Phase two, still same issue. D32 was on 0, we changed that to 2 and wrt with a reboot. Still same thing. Speed of this job is 125fpm, and speed is fine.

#28003 - 10/14/19 12:17 PM Re: Tac22 Car Call issue [Re: solidstate]  
Joined: Jan 2014
Posts: 681
Rolly Offline
addict
Rolly  Offline
addict

Joined: Jan 2014
Posts: 681
Is there any faults in car with IMS? Also check group.

#28004 - 10/14/19 08:47 PM Re: Tac22 Car Call issue [Re: solidstate]  
Joined: Dec 2017
Posts: 1
Elevtech23 Offline
stranger
Elevtech23  Offline
stranger

Joined: Dec 2017
Posts: 1
make sure d26=0

#28005 - 10/15/19 01:50 AM Re: Tac22 Car Call issue [Re: solidstate]  
Joined: Jan 2014
Posts: 681
Rolly Offline
addict
Rolly  Offline
addict

Joined: Jan 2014
Posts: 681
Might not be a bad idea to change D26=1 then change back to D26=0 since you loaded new software into board. Since you had D32 at 0 no telling what could be wrong. possibly a glitch when loading.

#28264 - 11/21/19 09:49 PM Re: Tac22 Car Call issue [Re: solidstate]  
Joined: Dec 2009
Posts: 369
solidstate Online content
enthusiast
solidstate  Online Content
enthusiast

Joined: Dec 2009
Posts: 369
this may be premature......will know for sure after Thanksgiving. It appears to be the expansion board. We are getting in the 24 volts, but at test points only 16 volts, with all the cons unplugged.

More to follow.

#28357 - 12/02/19 10:11 PM Re: Tac22 Car Call issue [Re: solidstate]  
Joined: Dec 2009
Posts: 369
solidstate Online content
enthusiast
solidstate  Online Content
enthusiast

Joined: Dec 2009
Posts: 369
We hooked up the new expansion board and the same thing. Thyssen thinks bad board, and are sending another one. We will bench test the next one before we hook up and then test afterwards. Keep it updated as we find out more.


Photo Gallery
Rotary Oildraulic
Old Otis badge.
Brakes,Coil,Rotor
KONE MX10 repair tool kit
Uncle Dad Here?
Refurbished Elevator Equipment
Plunger Lift
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.6.0
Page Time: 0.038s Queries: 15 (0.007s) Memory: 2.7353 MB (Peak: 2.9525 MB) Zlib disabled. Server Time: 2020-07-03 22:04:57 UTC