Who's Online Now
0 registered members (), 3 guests, and 0 spiders.
Key: Admin, Global Mod, Mod
February
S M T W T F S
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
Newest Members
Job, CBElevator, BRIANFERNS, Easystreetblues, MikeMike72
7481 Registered Users
Forum Statistics
Forums13
Topics5,931
Posts34,193
Members7,481
Most Online117
Jan 16th, 2020
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
#33637 - 08/10/22 01:01 AM Monarch Shaft Auto Tune not responding  
Joined: Mar 2018
Posts: 13
Timothy A. Jones Offline
stranger
Timothy A. Jones  Offline
stranger

Joined: Mar 2018
Posts: 13
Trinidad and Tobago
I'm currently trying to Perform a shaft auto-tuning on a Monarch NICE 3000 Drive

All safety switches are ok because I'm getting X25, X26, X27 voltage active on MCB

All relevant signals are in the right state and was set as indicted on document given

the elevator is on inspection state and Shaft Auto-tuning is activated by setting F1-11 to 3 on the operation panel, the display changes without performing the Shaft auto-tune

Can anyone direct me on what I'm missing to cause the drive not to perform the auto tune.

#33645 - 08/11/22 05:30 AM Re: Monarch Shaft Auto Tune not responding [Re: Timothy A. Jones]  
Joined: Apr 2014
Posts: 259
heisenberg Offline
Engineer
heisenberg  Offline
Engineer

Joined: Apr 2014
Posts: 259
Did you switch the lift to normal after activating shaft learn?

Last edited by heisenberg; 08/11/22 05:30 AM.

Photo Gallery
PECCO PH5000 Overspeed Governor
Drive sheave
The best helper.
Rotary Oildraulic
Old Otis badge.
Brakes,Coil,Rotor
KONE MX10 repair tool kit
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.6.0
Page Time: 0.023s Queries: 14 (0.008s) Memory: 2.6543 MB (Peak: 2.7876 MB) Zlib disabled. Server Time: 2023-02-08 17:55:40 UTC