Who's Online Now
0 registered members (), 5 guests, and 0 spiders.
Key: Admin, Global Mod, Mod
April
S M T W T F S
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
Newest Members
Prairieelevator, Robot Rob, Montkone, Jevans, Clayshooter
8395 Registered Users
Forum Statistics
Forums13
Topics6,486
Posts36,748
Members8,395
Most Online117
Jan 16th, 2020
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
#36964 - 02/28/24 08:22 PM TAC20-03 SW Issue  
Joined: May 2015
Posts: 290
wltr00 Offline
enthusiast
wltr00  Offline
enthusiast

Joined: May 2015
Posts: 290
Trying to upload the job file and following the instructions in the TAC20 manual, got to Service>Transfers. The EEPROM window opens but I cannot select the file to be uploaded to the TAC20-03. I cannot locate the file to upload even though when not connected to the TAC20 I can see the job name and folder in C> Program Files>Thyssen>IMS>Jobs. Any ideas on what I'm doing wrong?

#36970 - 02/29/24 09:50 PM Re: TAC20-03 SW Issue [Re: wltr00]  
Joined: Dec 2015
Posts: 1,535
Indirtwetrust Offline
ElevatorPractitioner
Indirtwetrust  Offline
ElevatorPractitioner

Joined: Dec 2015
Posts: 1,535
Local 18
When you’re browsing for the file in Windows Explorer change the file type to all files

#36972 - 03/01/24 01:36 AM Re: TAC20-03 SW Issue [Re: wltr00]  
Joined: May 2015
Posts: 290
wltr00 Offline
enthusiast
wltr00  Offline
enthusiast

Joined: May 2015
Posts: 290
It doesn’t let you select all files. See attached photo. Drop down window has no other selections except the one shown.

Attached Files
#36974 - 03/02/24 01:13 AM Re: TAC20-03 SW Issue [Re: wltr00]  
Joined: Dec 2015
Posts: 1,535
Indirtwetrust Offline
ElevatorPractitioner
Indirtwetrust  Offline
ElevatorPractitioner

Joined: Dec 2015
Posts: 1,535
Local 18
So you can’t even see the job named folder? I’m not sure what’s going on there but I don’t think I’ve ever tried to load a job file like that before. Probably best to just rename it _07c000.dat and load it through Hyperterminal. And when you do that it’s a good idea to make another copy of the file named _0f8000.dat and load both at the same time.

#36976 - 03/02/24 02:19 PM Re: TAC20-03 SW Issue [Re: wltr00]  
Joined: May 2015
Posts: 290
wltr00 Offline
enthusiast
wltr00  Offline
enthusiast

Joined: May 2015
Posts: 290
No can’t even see the job named folder but it’s there. So 2 copies of the original downloaded job file and just rename the same file twice to 07 & Of?

#36977 - 03/02/24 02:26 PM Re: TAC20-03 SW Issue [Re: wltr00]  
Joined: Aug 2017
Posts: 426
EElevator Offline
addict
EElevator  Offline
addict

Joined: Aug 2017
Posts: 426
I'm not sure, but I was told by someone much smarter than me on tac 20s that you can't load the car files through ims like that. That it has to be done through hyperterminal. I think it's also best to change the file name on the hyperterminal to .Dat to upload all 5 files at once. Wouldn't hurt.

#36978 - 03/02/24 04:30 PM Re: TAC20-03 SW Issue [Re: wltr00]  
Joined: Dec 2015
Posts: 1,535
Indirtwetrust Offline
ElevatorPractitioner
Indirtwetrust  Offline
ElevatorPractitioner

Joined: Dec 2015
Posts: 1,535
Local 18
Ya, I always load the 2 copies of the job file and the 3 generic software files at the same time. Put all 5 in the same folder, select one in Hyperterminal then delete the entire file name and replace with an * leaving the .dat so it reads: folder/*.dat then send


Photo Gallery
PECCO PH5000 Overspeed Governor
Drive sheave
The best helper.
Rotary Oildraulic
Old Otis badge.
Brakes,Coil,Rotor
KONE MX10 repair tool kit
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.6.0
Page Time: 0.028s Queries: 15 (0.007s) Memory: 2.6938 MB (Peak: 2.8727 MB) Zlib disabled. Server Time: 2024-04-15 05:12:11 UTC